Experienced Yogyakarta Tour Guide and Driver Service for your Yogyakarta Tour with our Yogyakarta Driver, Yogyakarta tour package, Yogyakarta travel guide, Jogjakarta Tour Driver, Yogyakarta Car Rental with driver, Yogya Driver

Contact Form

Name

Email *

Message *

Thursday 19 September 2013

Fort Wilhem I AmbarawaSemarang tours. Wilhem 1 Ambarawa fort, Semarang is een van de aantrekkelijke toeristische bestemming, met een prachtig bouwwerk is nog steeds solide, is een levensvatbare aanwinst voor de geschiedenis te bewaren.

Ambarawa stad is een van de districten in Semarang regentschap. Naast bekend als files, is de stad ook bekend voor het hebben van een belangrijke geschiedenis in Midden-Java. In de jaren 1840 toen de VOC-gezag in Midden-Java, Ambarawa een strategisch aspunt tussen Semarang en Surakarta. In het begin van de 18e eeuw, de VOC bouwde een fort langs de Semarang - Oenarang (nu Unggaran) - Salatiga - Surakarta (Solo). Dit ontwerp is bedoeld voor de ontwikkeling van de betrekkingen met het Koninkrijk van Mataram. Militaire kampen werden ook gebouwd in de steden, die voorbij is, niet in het minst Ambarawa.

semarang tours
semarang tours - Fort Willhem I Ambarawa
semarang tours review
semarang tours - Fort Wilhem I Ambarawa
Tijdens de regering van kolonel Hoorn, in 1827-1830, was er een militaire kazerne en de opslag van militaire logistiek, en in 1834 bouwde een modern fort in Ambarawa, die later werd genoemd Fort Willem I de bouw eindigde in 1845. Niet veel dat kan worden gewonnen over de geschiedenis van Fort William I's, en sommige bronnen zeggen dat dit fort was een militaire kazerne KNIL met de trein verbonden met Magelang / Yogyakarta en Semarang. In het algemeen werd het fort gebouwd door het principe van een sterke defensieve en die bestemd zijn voor de verdediging tegen vijandelijke aanvallen. Vaak vond ook gebouwd loopgraven rond het fort te verdedigen maximaliseren.
Maar dit bleek Fort Willem heb ik een ander ontwerp. Met veel ramen, zeker niet in het ontwerp van dit fort voor de verdediging. Mogelijkheid was een militaire kazerne en opslagplaats voor militaire logistiek. In dit kasteel zijn ook niet uitgerust gebouw als een schild. En geen spoor van de eerste opening aan de top van de piek en de vestingmuren van de Portugese fort dat is ontworpen om het kanon te zetten.

yogyakarta driver ATOK
semarang tours

yogyakarta driver ATOK
semarang tours

semarang tours
semarang tours
niet worden verward met prive chauffeur kiezen in Yogyakarta, kiest u een ervaren, goed geïnformeerd over de culturele, sociale, avontuur en culinair in Yogyakarta, dus aarzel niet te kiezen: ATOK (yogyadriver.blogspot.com)

1 comment:

 1. Hello,
  I am especially interested in the history of Ambarawa. I am looking for information about Ambarawa around the 1830's
  Can you help me there?
  thanks a lot,
  Holland - Evert Krol - ehakrol@home.nl

  ReplyDelete